Uw website online vanaf €150,-

U wilt een website laten maken vanaf € 150,-? Bij OSM-Design kan dat gewoon! Wij realiseren low budget websites, speciaal voor de startende ondernemers! Bij ons krijgt u zo een volledig nieuwe website die u tegen lage opstartkosten kunt afnemen. Vervolgens betaalt u maandelijks een kleine bijdrage voor het technische onderhoud en het beheer van de website.
Beheer van de website
Binnen het beheer van de website valt het volledige technische beheer. Dit zijn bijvoorbeeld de kosten voor de domeinnaam, webhosting en de technische upgrades van het CMS-systeem. Zo bent u altijd gegarandeerd van een goed onderhouden website, zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt!
Budget website
bigstock-website-building-10145534
Verschillende pakketten
Binnen onze low budget websites heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten. Ieder pakket heeft zijn eigen technische functionaliteiten. Zo betaalt u bij ons alleen voor technische functionaliteiten die u ook écht gebruikt.
Lage kosten
Wij regelen alles voor u tegen een scherp maandtarief. Onze contracten zijn voor minimaal een jaar af te nemen en facturatie geschiedt vooraf via automatische incasso.  Onze maandelijkse kosten zijn laag en zijn inclusief webhosting en de registratie van uw domeinnaam. Daarnaast verzorgen wij het volledige technische onderhoud aan uw website. Bij ons blijft uw low budget WordPress website altijd up-to-date en dus veilig online!

Voordelen van budget website bij OSM-Design

Responsive: geschikt voor elk apparaat

Al onze budget websites zijn toegankelijk voor elk apparaat. Dus ook voor een mobiel of tablet.

Onbeperkt aantal pagina's

Met ons aangeleverd Content Management System is het mogelijk om een onbeperkt aantal pagina’s voor jouw website aan te maken.

Gemakkelijk zelf aan te passen

Jouw website kun je naderhand zelf aan passen op jouw wensen. Zo kun je nieuwe foto’s, pagina’s en video’s toevoegen en/of wijzigen.

Uit te breiden met gratis modules

Je krijgt toegang tot duizenden gratis plugins. Dit geeft je de mogelijkheid om jouw website zelf uit te breiden. Voor eventuele vragen kun je altijd bij ons terecht.

Koppeling social media mogelijk

Je kan gratis social media op jouw website integreren door ons bijgeleverd Content Management System.

Onbeperkt aantal foto albums maken

Je hebt de mogelijkheid om verschillend foto albums aan te maken en deze weer te geven op verschillende pagina’s.

Binnen 24 uur online

Na jouw bestelling gaan wij direct aan de slag. jouw website is binnen 24 uur online.

Onbeperkt Youtube video's plaatsen

Je kan heel makkelijk en op elke pagina een video plaatsen via YouTube.

Kleuren aan te passen naar eigen huisstijl

Jij bestelt de website bij ons en wij passen op basis van jouw wensen de kleuren van de website aan naar jouw eigen huisstijl.

Google Maps kaarten op jouw website

Wil je aan jouw bezoekers laten zien waar je gevestigd bent? Gebruik dan de Google Maps kaart om deze informatie op jouw website weer te geven.

Gratis deskundig advies

Twijfel je nog? Bel ons (0628333935) gerust voor een deskundig advies. We staan je graag te woord.

En nog veel meer..

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem gerust contact met ons op.